ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden 

 • Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief 21 % BTW, exclusief verzendkosten. Tenzij anders vermeld.
 • losse artikelen kunnen worden verzorgd door TNT-post. Op alle pakketpost zijn dan ook de desbetreffende TNT-pakketpost voorwaarden van toepassing.
 • Presents & Balloons is niet aansprakelijk voor zoek raken alsmede beschadigen van bestellingen welke verstuurd worden via TNT-post of derden.
 • Artikelen die te groot zijn om met pakketpost te versturen dienen persoonlijk te worden opgehaald.
 • Presents & Balloons is niet aansprakelijk voor beschadigen van bestellingen welke door u zelf worden afgehaald.
 • Tegen kilometervergoeding en vergoeding van aanhangwagenhuur kunnen de decoraties ook bezorgd worden. In sommige gevallen worden ze ter plekke opgebouwd. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
 • Na ontvangst van de factuur is de opdracht definitief, en zal deze uitgevoerd worden zoals in de factuur vermeld staat. Bij annulering  zullen de reeds gemaakte kosten in rekening gebracht worden.
 • Bestellingen minimaal 14 dagen voor afleverdatum.
 • Levering zal uitsluitend plaats vinden na betaling op ABN-AMRO 60.96.69.303  t.n.v. Heidi Scheffers, Presents & Balloons.
 • De door ons geleverde artikelen zijn met zorg vervaardigd en verwerkt.
 • Afbeeldingen kunnen afwijken van het geleverde exemplaar.

 Wat u moet weten over ballonnen  

 • De decoratieballonnen die worden gebruikt bij Presents & Balloons zijn uitsluitend van zeer goede kwaliteit en speciaal vervaardigd voor ballondecoraties en helium vulling. Deze ballonnen geven de beste garantie voor een zo lang mogelijke levensduur van de balloncreaties.
 • Wanneer u zich houdt aan de volgende voorschriften zal u optimaal van de balloncreaties kunnen genieten.

Latexballonnen zijn een natuurproduct en dus een product wat gevoelig is voor invloeden van buitenaf.

Wanneer latex ballonnen goed zijn afgesloten zullen ze hun luchtvulling, bij gemiddelde kamertemperaturen, wekenlang behouden. Veel ( fel, zon) licht zullen de kwaliteit van de latexballonnen dan ook niet ten goede komen.

Wij raden u dan ook aan om de ballondecoratie ’s nachts binnen te halen als dit mogelijk is, en zo min mogelijk in vol zonlicht te plaatsen. Wisselende weersomstandigheden, zoals temperatuursverschillen, zonlicht en luchtvochtigheid kunnen de houdbaarheidskwaliteit van de buitendecoraties sterk beinvloeden. ( verkleuren en smelten )

Wij kunnen dan ook slechts een indicatie geven van de houdbaarheid tussen enkele dagen en een week. En kunnen geen garantie geven over de houdbaarheidsduur van de creaties.

Presents & Balloons geeft geen garantie bij beschadiging door onrechtmatig gebruik en invloeden van weersomstandigheden.

Helium gevulde ballonnen kunnen latex- of folieballonnen zijn. Helium gevulde latex ballonnen lopen het risico sneller te knappen bij directe en langdurige blootstelling aan zonlicht.

Helium is het kleinste gas wat betreft molecuul grote en het kan dus bijna overal doorheen. Een latexballon heeft een netstructuur en wordt al na ongeveer 5 uur slap en ligt na ongeveer 8 uur op de grond. Folieballonnen blijven ongeveer 1 tot 2 weken goed. De ballonnen kunnen hierna gewoon met lucht weer worden gevuld, ze zijn niet lek.

Wij kunnen onze latexballonnen behandelen met Ultra Hi-float. Dit stelt de inwerking van helium op de ballon uit en kan soms de houdbaarheid 25 maal verlengen. Desondanks is de houdbaarheid nog steeds afhankelijk van de omgevingsfactoren, zoals temperatuur en luchtvochtigheid.

 LET OP : 

Helium is een edelgas en gaat onder geen enkele omstandigheid een chemische reactie aan. Het is reukloos, onbrandbaar, smaakloos, kleurloos en niet giftig. Maar het inademen van helium voor het Donald Duck effect is niet zonder gevaar. Het inhaleren kan leiden tot paarse lippen, duizeligheid en bewusteloosheid.

Latexballonnen kunnen een gevaar opleveren bij kleine kinderen bij inslikken.    

© 2008 - 2018 PRESENTS & BALLOONS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel